April 2019

Hi Folks,

Sinds enkele dagen hebben we een Daily Folk YouTube kanaal. Daar komen al onze filmpjes op die we goed genoeg vinden om met jullie te delen. Soms uit eigen stal en soms van derden. Waarvoor dank. Het zou leuk zijn wanneer jullie abonnee ervan willen worden. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer we weer iets erop hebben gezet. De knop ‘Abonneren’ vind je op de YouTube pagina.
We hebben nu opnamen van het optreden in de Catharinakapel afgelopen oktober en het Ermelo Free Festival van 13 april jl., wat overigens Siberisch koud was, is ook te zien aan de handschoenen van Elvira. Binnenkort volgen enkele opnamen van ons in een knus cafeetje in Harderwijk. Let wel, zonder publiek, het ging ons om de opname op zich.
De links ervan komen ook op onze site www.dailyfolk.nl.
Met deze video’s gaan we de markt bestoken om voor jullie optredens te versieren. En… niet alleen voor jullie hoor, we zijn erg egoïstisch, gewoon ergens lekker spelen geeft ook een kick.

Breaking news!
We hebben de stap genomen om een theaterproject in elkaar te gaan zetten. Het doel is om op 24 april 2020 voor jullie een toffe show te gaan doen in theater De Dialoog in Ermelo.
Nu nog in het stadium van lekker sparren met elkaar over wat en hoe het moet worden. Maar het gaat lukken.
Nadere info volgt.

Avé JJ
Verder een bericht een beetje los van Daily Folk. Sinds begin maart verzorg ik, Jos, een radioprogramma op Veluwe FM. De connectie is Folk, Roots, Americana, dus dat sluit wel weer aan bij de band. Elke donderdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur presenteer ik dat live op de zender. Het programma is te beluisteren via https://veluwefm.nl/avejj/. Terugluisteren kan tot een week na uitzending.
Het is erg leuk om in elkaar te zetten en te doen en verruimt m’n blik op de folk enorm. Al werkend aan zo’n programma kom je verrassende nieuwe zaken tegen die erg tof zijn en wellicht te gebruiken voor Daily Folk.

Info: www.veluwefm.nl
Naam programma: Avé JJ
Email: studio@veluwefm.nl, josj@veluwefm.nl
Tijdens uitzending telefoon: 0341 360148
WhatsApp: 06 25142514

Tot gauw ergens.

Hartelijke groet,
namens Daily Folk,

Jos Jongeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *